roze lotus  mandala tekenen en magnetiseren
logo
Home
mandala tekenen
magnetiseren
chakra's
fotoalbum mandala's
forever living aloe
aloe vera drinks
royal jelly
bee pollen
aloe blossom herbal
argi
aloe vera gelly
aloe propolis cream
aloe heat lotion
aloe first
sunscreen spray
aloe lips
taarten
kinderfeestje cupcak
Fotoalbum taarten
prijslijst
Contactformulier
Gastenboek
Sitemap
Interessante links

 


Aloe Propolis Creme

http://www.aloe-hbb-deeilanden.nl/images/text.gif?template=av-095&colorScheme=khaki&header=headers2&button=buttons1

 

Het product is bij uitstek geschikt voor een droge of schrale huid. Werkt uitstekend 
als vochtinbrenger en verbetert de conditie van de huid.

http://www.aloe-hbb-deeilanden.nl/attachments/Image/lichaams%20verzorging/propolis.jpg

Deze creme is een effectieve vochtinbrenger en verbetert de conditie van de huid. De basis van Aloe Propolis Creme is Aloe Vera Gel. De toevoeging van bijenpropolis en de natuurlijke kruiden kamille en smeerwortel maakt dit product bij uitstek geschikt voor droge of schrale huid. Aloe Propolis Creme herstelt de natuurlijke balans van de huid, doodt bacterien en schimmels, en stelt virussen op non-actief. Dit product is ook een uitstekende massagecreme. De verzachtende formule is nog verder geperfectioneerd door toevoeging van de vitaminen A en E, die bekend staan als weldoeners voor de huld.

Aloe/propolis crèmes werken uitstekend bij ontstoken huidaandoeningen omdat de toegevoegde propolis een natuurlijk antibioticum is, geproduceerd door bijen, die er hun bijenkorf steriel mee houden. De combinatie van aloe met propolis is een ideaal huidverzorgingsduo. Het verbetert het vochtgehalte van de huid en bestrijdt er vrije radicalen die de huid doen verouderen. De combinatie maakt de huid zacht en soepel en bestrijdt een overmaat aan huidbacteriën die wondjes infecteren.

Ingrediënten 
Gestabiliseerde Aloe Vera Gel, glycerylstearaat, propyleenglycol, cetylalcohol, PEG 100-stearaat, lanoline, sorbitol, dioctyladipaat, octylstearaat, octylpalmitaat, allantolne, bijenpropolis, lanolinealcohol, dimethicone, tocoferol (vitamine E), bètacaroteen (provitamine A), smeerwortelextract, kamille-extract, triethanolamine, ascorbinezuur (vitamine C), imidazolidinylureum, methylparabeen, propylparabeen, geurstof.

Gebruiksaanwijzing 
Aloe Vera heeft.een hoog penetrerend vermogen en transporteert nlet alleen de eigen werkzame stoffen, maar ook aanwezig vuil. Maak de huid daarom eerst goed schoon en breng Aloe Propolis Creme vervolgens rijkelijk aan. Doe dit zo vaak als nodig is. Reinig wonden bijvoorbeeld met Aloe First of Aloe Activator.

N.B.: Aloe Propolis Creme bevat lanoline en parabenen, stoffen waarvoor sommige mensen allergisch zijn. Test de creme daarom eerst op een klein plekje aan de binnenzijde van uw pols om een allergische reactie uit te sluiten.

Inhoud 113 gram                                         € 24,25

Top
www.roze lotus /  | lotus8@scarlet.nl