roze lotus  mandala tekenen en magnetiseren
logo
Home
mandala tekenen
magnetiseren
chakra's
fotoalbum mandala's
forever living aloe
aloe vera drinks
royal jelly
bee pollen
aloe blossom herbal
argi
aloe vera gelly
aloe propolis cream
aloe heat lotion
aloe first
sunscreen spray
aloe lips
taarten
kinderfeestje cupcak
Fotoalbum taarten
prijslijst
Contactformulier
Gastenboek
Sitemap
Interessante links

 


Aloe Vera Gelly

http://www.aloe-hbb-deeilanden.nl/images/text.gif?template=av-095&colorScheme=khaki&header=headers2&button=buttons1

 

Dit product wordt vooral gebruikt bij een droge huid en huidbeschadigingen 
van uiteenlopende aard.

 

Dit wonderlijke product is volledig gebaseerd op pure Aloe Vera Gel. Aloe Vera Gelly beschikt dan ook over alle voedende en heilzame eigenschappen van de plant. Dit product wordt vooral gebruikt bij een droge huid en huidbeschadigingen van uiteenlopende aard. Bij wonden kunnen de voedingsstoffen in Aloe Vera Gelly de natuurlijke genezing bovendien versnellen. Aloe Vera Gelly wordt volledlg door de huld opgenomen en door het ontbreken van olieachtige substanties raakt de huid niet geïrriteerd.

Aloë Vera
Aloe Vera Gelly is in het bijzonder effectief bij een aantal huidaandoeningen en acute verwondingen aan de huid, spieren, pezen en gewrichten. Op excellente wijze verlicht het jeuk, pijn, zwelling, ontsteking en spierpijn. Het bestrijdt infecties en verzacht de gewonde huid speciaal op gevoelige plekken. Het bevat geen olie-achtige substanties, waardoor het irritatie vermindert. Een verder voordeel is, dat ze volkomen worden geabsorbeerd en gemakkelijk helpen de huid genezen. Door de totale absorptie, niet-irriterende werking en zachtheid zijn deze ideaal voor brandwonden en andere wonden op gevoelige lichaamsdelen. Omdat deze geen olie bevatten, is het ook ideaal voor acne, impetigo, seborrhoea, roos, alopecia, scleroderma, zonnebrand, brandwonden, na bestraling en andere huidaandoeningen. De pH-waarde is steeds rond 5,5, hetgeen ervoor zorgt dat de gels niet irriteren, zelfs niet rond de ogen (echter vermijd oogcontact).

Aloe Vera Gelly vervangt het verloren vocht dat noodzakelijk is voor genezing, waardoor het kan helpen littekens te verminderen. Allantoïne versnelt het genezingsproces met een factor vier. Aloe Vera is een bindweefsel groeistimulator.

Ingrediënten 
Gestabiliseerde Aloe Vera Gel, gedeïoniseerd water, glycerine, triethanolamine, carbomeer, tocoferol (vitamine E), allantoïne, ascorbinezuur (vitamine C), diazolidinylureum, methylparabeen.

Gebruiksaanwijzing 
Aloe Vera heeft een hoog penetrerend vermogen en transporteert niet alleen de eigen werkzame stoffen, maar ook aanwezig vuil. Maak de huid daarom eerst goed schoon en breng Aloe Vera Gelly vervolgens rijkelijk aan. Doe dit zo vaak als nodig is. Reinig wonden bijvoorbeeld met Aloe First of Aloe Activator.

Inhoud 118 ml.                                          € 18,25

Top
www.roze lotus /  | lotus8@scarlet.nl