roze lotus  mandala tekenen en magnetiseren
logo
Home
mandala tekenen
magnetiseren
chakra's
fotoalbum mandala's
forever living aloe
aloe vera drinks
royal jelly
bee pollen
aloe blossom herbal
argi
aloe vera gelly
aloe propolis cream
aloe heat lotion
aloe first
sunscreen spray
aloe lips
taarten
kinderfeestje cupcak
Fotoalbum taarten
prijslijst
Contactformulier
Gastenboek
Sitemap
Interessante links

 

 

Aloe Dranken

http://www.aloe-hbb-deeilanden.nl/images/text.gif?template=av-095&colorScheme=khaki&header=headers2&button=buttons1


 

De Aloe Vera dranken bestaan voor meer dan 90% uit pure Aloe Vera Gel.

De Aloe Vera Gel bevat een overvloed aan essentiële voedingsstoffen, aminozuren, vitaminen en mineralen.

 

De Gel helpt de spijsvertering. Bovendien werkt de Gel reinigend en ontslakkend en verhoogt het de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels in de darmen.

Aloe Vera Gel bevordert de opname van de mineralen en vitaminen.

 

Graag attenderen wij u op de nieuwste drank, de Pomesteen Power Drank. Een multivruchtendrank met antioxidanten en xanthosen voor het behoud van uw gezondheid in deze tijd.

 

 

 

 


Aloe Vera Gel

http://www.aloe-hbb-deeilanden.nl/images/text.gif?template=av-095&colorScheme=khaki&header=headers2&button=buttons1

Aloe Vera Gel is een natuurlijk en evenwichtig voedingssupplement,

en is ook geschikt als verfrissende drank.

 


Deze Aloe Vera drank is in essentie gelijk aan de Aloë Vera plant. Aloë Vera is een buitengewoon goede leverancier van vele essentiele voedingselementen. Daarnaast bevat Aloë Vera vele enzymen die een rol spelen bij de ontgifting van het lichaam, hetgeen een algemene verbetering van de gezondheid in de hand werkt en de afweer tegen ziektekiemen versterkt. De meeste mensen die regelmatig Aloe Vera Gel innemen, voelen zich al na één à twee weken energieker, waardoor ze over het algemeen actiever zijn, zich beter kunnen concentreren en hun uithoudingsvermogen toeneemt.

Aloë Vera
Stel u voor: snij een Aloë Vera blad open en eet de gelei direct uit de plant. Alle ingrediënten zijn puur natuur en veel zijn er onmisbaar voor een goede gezondheid. Deze ingrediënten vormen een significante bijdrage in de waarde en kwaliteit van Aloë Vera dranken. Het bevat overvloedig vitamines, aminozuren, mineralen en zelfs sporen vitamine B12 (wat o.a. in orgaanvlees voorkomt) plus 20 aminozuren waaronder alle 8 — en voor zeer jonge kinderen zelfs 9 — essentiële aminozuren die rechtstreeks in verband staan met de celgroei. Het helpt de spijsvertering en de opname van voedsel in het lichaam en bevordert uw gezondheid. 


Ingrediënten: 
Gestabiliseerde Aloe Vera Gel (96,3%), zoetstof: sorbitol, xanthangom, zuurteregelaar: citroenzuur, anti-oxidanten: ascorbinezuur (vitamine C), tocoferol (vitamine E), conserveermiddel: natriumbenzoaat.

Gebruiksaanwijzing: 
Neem 's morgens op de nuchtere maag gedurende een week één eetlepel. Verhoog de hoeveelheid vervolgens elke week met een eetlepel, totdat u een duidelijk effect waarneemt. Bij heftige reacties kunt u de hoeveelheid gedurende één à twee weken terugbrengen tot een theelepel. Het verdient aanbeveling om Aloe Vera Gel gedurende tenminste drie maanden te gebruiken. Drink ook een paar glazen water extra per dag om het afvoeren van afvalstoffen te bevorderen.

TIP: Verdun Aloe Vera Gel voor de smaak eventueel met een andere drank, zoals water of vruchtensap (bij voorkeur vers). Warme dranken zijn niet geschikt, aangezien hoge temperaturen de vitaminen schaden.

Bewaar Aloe Vera Gel na opening in de koelkast, zodat de kracht niet verloren gaat. Gekoeld is de smaak bovendien beter. Schud de fles voor gebruik, aangezien de voedzame pulp naar de bodem kan zakken. Na opening is Aloe Vera Gel vier tot vijf weken houdbaar. 

Inhoud 1 Liter.                                                           € 27,50    


Forever Bits ´n Peaches

http://www.aloe-hbb-deeilanden.nl/images/text.gif?template=av-095&colorScheme=khaki&header=headers2&button=buttons1

 

Ondersteunt het afweersysteem, stimuleert de klieren en bevordert 
de stoelgang.

 

Deze Aloë Vera drank bevat behalve gestabiliseerde Aloe Vera Gel ook perzikaroma en perzikconcentraat. De 'Bits' zijn stukjes Aloë Vera pulp, gedrenkt in perzikconcentraat, vandaar de lekkere smaak. Perziken zijn rijk aan vitamine A, B en C. Daarnaast ondersteunt Forever Aloe Bits n' Peaches het afweersysteem en bevordert het de stoelgang.

De Aloë Vera dranken van FLP zijn natuurlijke en evenwichtige voedingssupplementen, en zijn ook geschikt als verfrissende drank.

Perziken
De combinatie van Aloe Vera Gel met perzikaroma en perzikconcentraat heeft een fantastische smaak waardoor mensen die moeite hadden met de bittere smaak van Aloë Vera dranken nu gemakkelijk een groot glas achter elkaar leegdrinken. De stukjes Aloë Vera pulp, die de smaak van het perzikconcentraat hebben overgenomen, zullen meehelpen om de stoelgang te bevorderen en de kans op diarree verminderen.

Een perzik (Prunus persica) is rijk aan vitamine A, B en C, heerlijk verkoelend, waterverdrijvend, laxerend en het stimuleert de klieren. Perzik bevat 9 vitaminen, 18 aminozuren, waarvan 7 essentiële, 31 mineralen of sporenelementen, 3 essentiële vetzuren, bioflavonoïden, phytonutriënten en tenminste 10 anti-oxidanten.

In het oude China werd perzik gebruikt bij hoest, obstipatie, pijnlijke menstruatie, slechte spijsvertering, bloedingen, hoge bloeddruk en bij waterzucht. In Japan bij hoest en ontstekingen en ook bij waterzucht. De oude Turkse zeevaarders gebruikten perzikken om scheurbuik te voorkomen.

Verder wordt het in de volksgeneeskunde gebruikt als pijnstiller bij hoofd-, keel- en oorpijn, tegen slechte adem en als wormverdrijvend middel. De Navajo indianen gebruikten het als reinigingskuur, bij koorts, longontsteking, als kalmerend middel en bij wratten.


Ingrediënten: 
Gestabiliseerde Aloe Vera Gel (91,2%), pulp, fructose (6,8%), natuurlijk perzikaroma (1,7%), perzikconcentraat (0,1%), zuurteregelaar: citroenzuur, conserveermiddel: natriumbenzoaat, anti-oxidanten: ascorbinezuur (vitamine C), tocoferol (vitamine E).

Gebruiksaanwijzing: 
Neem 's morgens op de nuchtere maag gedurende een week één eetlepel. Verhoog de hoeveelheid vervolgens elke week met een eetlepel, totdat u een duidelijk effect waarneemt. Bij heftige reacties kunt u de hoeveelheid gedurende één à twee weken terugbrengen tot een theelepel. Het verdient aanbeveling om Forever Aloe Bits n' Peaches gedurende tenminste drie maanden te gebruiken. Drink ook een paar glazen water extra per dag om het afvoeren van afvalstoffen te bevorderen.

Bewaar Forever Aloe Bits n' Peaches na opening in de koelkast, zodat de kracht niet verloren gaat. Gekoeld is de smaak bovendien beter. Schud de fles voor gebruik, aangezien de voedzame pulp naar de bodem zakt. Na opening is Forever Aloe Bits n' Peaches vier tot vijf weken houdbaar.

TIP: Verdun Forever Aloe Bits n' Peaches voor de smaak eventueel met een andere drank, zoals water of vruchtensap (bij voorkeur vers). Warme dranken zijn niet geschikt, aangezien hoge temperaturen de vitaminen schaden.


Inhoud 1 liter.                                                            € 30,00   

 

Forever Freedom

http://www.aloe-hbb-deeilanden.nl/images/text.gif?template=av-095&colorScheme=khaki&header=headers2&button=buttons1

 

Deze Aloë Vera drank is speciaal ontwikkeld voor de gewrichten. Forever Freedom 
bevat lichaamseigen stoffen die dienen als bouwstenen voor kraakbeen.

 


Dit product bevat vitamine C, dat nodig is voor de aanmaak van bindweefsel en kraakbeen. Met deze unieke Aloë Vera formule worden de gewrichten gevoed, en daarmee soepel en gezond gehouden.

De Aloë Vera dranken van FLP zijn natuurlijke en evenwichtige voedingssupplementen, en zijn ook geschikt als verfrissende drank.

Glucosamine
Glucosamine is een aminosuiker (eiwit) dat als voedingsstof dient voor stoffen (proteoglycans) die een onderdeel zijn van kraakbeen, bot, gewrichtskapsel, pezen en andere 'bindweefsels'. Glucosamine stimuleert de opbouw van het gewrichtsvocht, het collageen en de proteoglycanen. 

Glucosamine is onmisbaar voor de aanmaak en opbouw van kraakbeen in de gewrichten en is belangrijk bij het onderhoud van gewrichten en kraakbeen. Het is een hoofdbestanddeel van synoviale vloeistof (gewrichtsvloeistof) en speelt een rol bij de productie van gewrichtsvloeistof. Het is er voor smering van gewrichten. Daarnaast wordt een deel van Glucosamine in het lichaam omgezet in Chondroïtine.

Chondroïtine
Chondroïtine is één van de belangrijkste bestanddelen van kraakbeen en speelt een rol bij de aanmaak en opbouw van kraakbeen en is belangrijk bij het onderhoud van gewrichten en kraakbeen. Chondroïtinesulfaat werkt als een magneet op lichhaamsvloeistoffen in het kraakbeen, waardoor een sponsachtige vering ontstaat, terwijl chondroïtine de voedingsstof is voor de chondrocyten. Normaal heeft kraakbeen geen bloedvaten en het onderhoud daarvan is dan ook problematisch omdat voedingsstoffen niet door het bloed kunnen worden aangevoerd. Het onderhoud van ons kraakbeen is o.a. afhankelijk van de hoeveelheid voedingsstoffen zoals glucosamine en chondroïtine in de lichaamsvloeistof. Naarmate we ouder worden maken we daar minder van aan en ontstaat er een situatie waar de afbraak van kraakbeen sneller verloopt dan de opbouw en kunnen de gewrichten pijn gaan doen.

Methyl Sulfonyl Methaan
Verder is aan dit product Methyl Sulfonyl Methaan (MSM) toegevoegd dat een krachtige ontstekingsremmende eigenschap heeft. Het is een belangrijke bron van zwavel voor ons lichaam dat een onderdeel uitmaakt van vrijwel iedere cel in ons lichaam. Het is een bouwsteen van de celmembranen, die voor het goed functioneren van de cel van vitaal belang zijn. MSM is een stof die normaal in ons bloed circuleert en voor herstel zorgt van bindweefsel in de huid, haar, nagels, gewrichten, maag en ingewanden, de vliezen rond de spieren, pezen, gewrichtskapsels, de bloedvaten en overal in het lichaam waar dit maar nodig is. 

Zwavel is ontgiftend en kan helpen zware metalen zoals lood en amalgaam uit het lichaam te verwijderen. Verder is zwavel ook een belangrijk onderdeel van collageen en kraakbeen en samen met vitamine C noodzakelijk voor de aanmaak van iedere molecuul ervan. Daarom moet er ook extra vitamine C toegevoegd worden. Deze combinatie zal ongetwijfeld het hart gaan winnen van vele mensen met reumatische klachten. Zwavel is ook een belangrijk onderdeel van het glutathion peroxidase, de belangrijkste natuurlijke anti-oxidant in iedere cel van ons lichaam.

Ingrediënten: 
Gestabiliseerde Aloe Vera Gel (88,9%), natuurlijk sinaasappelsap-concentraat, glucosaminesulfaat, chondroïtinesulfaat, methyl-sulfonyl-methaan (MSM), fructose, zoetstof: sorbitol, natuurlijk sinaasappelaroma, zuurteregelaar: citroenzuur, anti-oxidanten: ascorbinezuur (vitamine C), tocoferol (vitamine E), conserveermiddelen: kaliumsorbaat, natriumbenzoaat.

125 ml Forever Freedom bevat ca. 1500 mg glucosaminesulfaat, 1200 mg chondroïtinesulfaat, 750 mg MSM, 250 mg vitamine C.

Gebruiksaanwijzing: 
Neem 's morgens op de nuchtere maag gedurende een week één eetlepel. Verhoog de hoeveelheid vervolgens elke week met een eetlepel, totdat u een duidelijk effect waarneemt. Bij heftige reacties kunt u de hoeveelheid gedurende één à twee weken terugbrengen tot een theelepel. Het verdient aanbeveling om Forever Freedom gedurende tenminste drie maanden te gebruiken. Drink ook een paar glazen water extra per dag om het afvoeren van afvalstoffen te bevorderen.

Bewaar Forever Freedom na opening in de koelkast, zodat de kracht niet verloren gaat. Gekoeld is de smaak bovendien beter. Schud de fles voor gebruik, aangezien de voedzame pulp naar de bodem zakt. Na opening is Forever Freedom vier tot vijf weken houdbaar.

TIP: Verdun Forever Freedom voor de smaak eventueel met een andere drank, zoals water of vruchtensap (bij voorkeur vers). Warme dranken zijn niet geschikt, aangezien hoge temperaturen de vitaminen schaden.

Inhoud 1 liter.                                             € 37,75    

 

 

Aloe Berry Nectar

http://www.aloe-hbb-deeilanden.nl/images/text.gif?template=av-095&colorScheme=khaki&header=headers2&button=buttons1

 

Wordt voornamelijk gebruikt om het lichaam te reinigen en de orgaanfuncties 
te stimuleren.

 


In deze Aloë Vera drank met veenbessensmaak zitten alle vitaminen, mineralen, aminozuren en enzymen die ook voorkomen in Aloë Vera Gel. Aloë Berry Nectar bevat bovendien het verse sap van zorgvuldig geselecteerde veenbessen en appels, met toegevoegde fructose (een natuurlijke vruchtensuiker) voor de smaak. Appels bevatten vitaminen A en C, kalium en pectine.

De Aloë Vera dranken van FLP zijn natuurlijke en evenwichtige voedingssupplementen, en zijn ook geschikt als verfrissende drank.

Cranberry's
Rond 1800 werden cranberry's veel gebruikt door Amerikaanse zeelieden, om scheurbuik tijdens lange reizen te voorkomen; een ziekte veroorzaakt door gebrek aan vitamine C. Cranberry's bevatten bioflavonoïden die helpen voorkomen dat de Escherichia Coli bacil, die verantwoordelijk is voor het merendeel van de urineweginfecties, zich kan hechten aan de wand van de blaas en urineleiding en zo helpen zij de urinewegen gezond houden.

Vroeger gebruikten de Noord-Amerikaanse Indianen cranberry's als medicijn omdat deze in staat zouden zijn om het aantal bacterieën in de blaas significant te verminderen. En zelfs nu nog worden cranberry's gebruikt als lichaamsreiniger, en zijn ze effectief in het reinigen van de nieren en de urinewegen.

Ingrediënten: 
Gestabiliseerde Aloë Vera Gel (90,6%), fructose (6,0%), zoetstof: sorbitol, xanthangom, veenbessen- en appel-concentraat (1,7%), zuurteregelaar: citroenzuur, anti-oxidanten: ascorbinezuur (vitamine C), tocoferol (vitamine E), conserveermiddel: natriumbenzoaat, kleurstof: E129.

Gebruiksaanwijzing: 
Neem 's morgens op de nuchtere maag gedurende een week één eetlepel. Verhoog de hoeveelheid vervolgens elke week met een eetlepel, totdat u een duidelijk effect waarneemt. Bij heftige reacties kunt u de hoeveelheid gedurende één à twee weken terugbrengen tot een theelepel. Het verdient aanbeveling om Aloë Berry Nectar gedurende tenminste drie maanden te gebruiken. Drink ook een paar glazen water extra per dag om het afvoeren van afvalstoffen te bevorderen.

Bewaar Aloë Berry Nectar na opening in de koelkast, zodat de kracht niet verloren gaat. Gekoeld is de smaak bovendien beter. Schud de fIes voor gebruik, aangezien de voedzame pulp naar de bodem zakt. Na opening is Aloë Berry Nectar vier tot vijf weken houdbaar. 

TIP: Verdun Aloë Berry Nectar voor de smaak eventueel met een andere drank, zoals water of vruchtensap (bij voorkeur vers). Warme dranken zijn niet geschikt, aangezien hoge temperaturen de vitaminen schaden.

Inhoud 1 Liter.                                                               € 27,50   

 

Forever Aloe2Go

http://www.aloe-hbb-deeilanden.nl/images/text.gif?template=av-095&colorScheme=khaki&header=headers2&button=buttons1

 


Een smaakvolle combinatie van de Aloe Vera Gel en de Forever Pomesteen Power; het beste van deze twee dranken gecombineerd in een handig meeneemzakje. Granaatappel, mangosteen, peer, framboos, braam, blauwe bosbes en druivenpitten gecombineerd met pure vitamines, mineralen en essentiële aminozuren dragen bij aan het verbeteren van uw immuunsysteem.

Overige Ingredienten:
Sorbitol, citroenzuur, kaliumsorbaat (voor het behoud van de smaak), xanthaangom, tocopherol(antioxidant)

Gebruiksaanwijzing:
Goed schudden voor gebruik. Bij de inkeping opentrekken. Drink dagelijks 1 pakje, eventueel in twee keer en bij voorkeur voor de maaltijd. Geopende pakjes koel bewaren en binnen 24 uur gebruiken voor het beste resultaat. Gooi beschadigde of lekke pakjes weg.

Inhoud per zakje 88,7 ml
Inhoud doos 30 stuks                                   € 76,50    

 

 

 


Forever Freedom2Go

http://www.aloe-hbb-deeilanden.nl/images/text.gif?template=av-095&colorScheme=khaki&header=headers2&button=buttons1

 
 

Profiteer van de voordelen van Forever Freedom gecombineerd met de exotische smaak van granaatappel in een handig meeneemzakje. De bijzondere eigenschappen van onze gepatenteerde Aloe Vera Gel en de toevoeging van glucosamine, chrondoïtine en MSM, plus de heerlijke smaak van de anti-oxidantrijke granaatappel dragen bij aan een goede conditie van de gewrichten, kraakbeen, ligamenten en pezen.


Gebruiksaanwijzing
Drink dagelijks 1 pakje Freedom2Go, bij voorkeur in twee keer. Deze hoeveelheid kan worden aangepast, afhankelijk van persoonlijke ervaring.
Aanbevolen wordt om de Freedom2Go tenminste drie maanden aaneengesloten te gebruiken. Drink dagelijks één tot anderhalve liter water, dit bevordert de afvoer van afvalstoffen in het lichaam. Meng voor een optimale werking de Freedom2Go niet met warme dranken.

Ingrediënten
Gestabiliseerde aloë vera gel, natuurlijk granaatappelsapconcentraat,
glucosaminesulfaat, chrondoitinesulfaat, methylsulfonylmethaan,
fructose, natuurlijk granaatappelsmaak, citroenzuur, kaliumsorbaat , tocopherol (antioxidant).
Bevat schaaldieren (garnaal, krab, kreeft).

Inhoud 30 zakjes a 88,7 ml                € 89,55   

 

Top
www.roze lotus /  | lotus8@scarlet.nl