roze lotus  mandala tekenen en magnetiseren
logo
Home
mandala tekenen
magnetiseren
chakra's
fotoalbum mandala's
forever living aloe
aloe vera drinks
royal jelly
bee pollen
aloe blossom herbal
argi
aloe vera gelly
aloe propolis cream
aloe heat lotion
aloe first
sunscreen spray
aloe lips
taarten
kinderfeestje cupcak
Fotoalbum taarten
prijslijst
Contactformulier
Gastenboek
Sitemap
Interessante links

Forever living products is een bedrijf dat aloë vera producten maakt en verkoopt.
Ik ben zelf heel erg fan van de aloë vera vandaar dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan en distribiteur ben geworden.

kijk ook op mijn website voor product informatie en om te bestellen: www.rozelotusaloe.myflpbiz.com


 

Eerst even een stukje over het bedrijf zelf:

  De groei en oogst van aloë

 Aloë Vera is de bron van onze gezondheid. De bron van onze fenomenale producten. De bron van ons bedrijf. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat wij u de allerbeste aloë vera ter wereld kunnen bieden. Daarom bezitten wij onze eigen plantages.

 Forever Living Products bezit aloë plantages in het noorden van Mexico en het zuiden van Texas in de “Rio Grande Valley”. Maar onze belangrijkste bron voor aloë vera is onze 2.000 hectare tellende plantage in de Dominicaanse Republiek – de grootste in de wereld.

 In plaats van te vertrouwen op bestrijdingsmiddelen, gebruiken we geiten en schapen om op natuurlijke wijze onkruid tegen te gaan. Zij verzorgen ook de 100% natuurlijke meststof om een subliem gewas te laten groeien, zonder afbreuk te doen aan de gezondheid van de aloë of het milieu.

 Wij hebben lokale boeren in dienst en bieden hen uitstekende arbeidsvoorwaarden. In omliggende steden is men jaloers op de vaste baan en salariëring die wij bieden.

Onze boeren oogsten onze aloë vera met de hand, en behandelen deze met grootste zorg. De bladeren worden binnen een paar uur verwerkt , zodat de zuiverste, meest verse aloë vera gel intact blijft en alle essentiële kwaliteiten behoudt.

          

 

 

Meer dan alleen een Balsem tegen verbranding

 U weet waarschijnlijk dat aloë vera een verkoelende werking heeft en het verbrande huid en andere huidproblemen verzacht. Terwijl verbrande huid verzachten één van de verbazingwekkende kwaliteiten van aloë is, is er zo veel meer te vertellen over deze plant. Aloë. Aloë is een vetplant die goed gedijt in zelfs de droogste woestijnen, aloë vera planten zijn sierlijke bladeren gevuld met honderden voedingsstoffen en vocht dat goed is voor zowel de binnen als buitenkant van het lichaam.

 

Forever biedt tientallen producten met gestabiliseerde aloë vera in haar zuiverste, meest krachtige vorm. Van voedingsdranken tot kalmerende lotion, en schoonheidsbehandelingen, u zult meteen het verschil merken met aloë vera. Elk product dat we aanbieden voedt en verzacht, helpt uw algehele welzijn en gezondheid te verbeteren.

  

Waarom Aloë drinken?


De heilzame eigenschappen van aloë vera maakt het een uitstekende bron van voeding. Aloë Vera Gel is een natuurlijke bron van 20 mineralen, 18 aminozuren en 12 vitaminen die een belangrijke bijdrage leveren aan uw algehele gezondheid. Aloë vera is tevens de enige vegetarische bron van vitamine B12.


Onze exclusieve dranken zijn rijkgevulde cocktails die pure Aloë pulp en vloeistof bevatten die uw lichaam voeden, uw spijsverteringsorganen in balans brengen, u extra energie geven en zuivere voeding leveren bij elke slok.

 

Aloë Dranken


Alle dranken van Forever hebben als basis de pure gestabiliseerde aloë vera gel, die het lichaam voorziet van rijke voedingsstoffen, voor een gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding. De dranken hebben een positieve uitwerking op de spijsvertering en zorgen voor een goede opname van vitaminen en mineralen. Dagelijks gebruik van deze dranken draagt bij aan een energieke en gezonde levensstijl. De dranken zijn in verschillende variaties te verkrijgen.

                        

 

 

Onze top  6  van producten die het meest favoriet zijn:

1.De aloë drink natuurlijk. Daar wil ik graag een eigen ervaring bij vertellen.
MIjn zoontje heeft altijd last van zijn darmen gehad en nooit vast ontlasting.
We zijn met hem ook begonnen met de aloë drink (het gele kannetje de gewone drink)
De smaak is voor kinderen niet echt lekker. WE doen een klein scheutje ranja door zijn aloë drink en hij drinkt het zonder problemen op. In het begin deden we wedstrijdje wie het eerste zijn aloë op had. WE geven hem 15 ml per dag en na een maand had hij voor het eerst in zijn leven vastere ontlasting. Na 2 maanden is zijn ontlasting gewoon en hij heeft bijna geen last meer van buikpijn!

2. De aloe vera gelly.
Deze gebruiken we persoonlijk bij eczeem klachten bij de kinderen en als ze gevallen zijn op schaafwonden doen we ook of aloe first (de aloe in een spuitbus) om de wond schoon te maken en daarna wat aloe gelly voor snellere genezing.

3. aloe heat lotion
Dit is een geweldige lotion voor de spieren! Hij werkt heel snel in en wordt lekker warm.
Mijn puber zoon heeft hem in zijn sporttas zitten!. Hij was een keer gevallen bij basketballen en ongelukkig op zijn rug terecht gekomen. 2 dagen later was de laatste wedstrijd van het seizoen en als ze die wonnen waren ze kampioen dus hij wilde heel graag spelen. We hebben zijn rug ingesmeerd die avond en de volgende morgen en 's avonds weer een keer en de ochtend van de wedstrijd. De pijn trok steeds meer weg en hij heeft de wedstrijd kunnen spelen!! En ze zijn kampioen geworden! SInds dien zit de heat lotion in zijn sporttas.

4. de aloe propolis creme 
DIt is een volle, rommige creme van aloe vera gel en bee propolis extract gecombineerd met kalmerende kruiden, vitamine A en E en vochtinbrengers. Werkt geweldig op de droge huid! Ook bij droge voeten en kloven waar ik het zelf voor gebruikt, is het ideaal!

5. de aloe tandenpasta.
In deze tandenpasta zit geen fluor maar wel de aloe vera. dit werkt bacterien dodend in de mond. Een geweldige tandenpasta als je last hebt van ontstoken tandvlees of andere klachten in de mond. Natuurlijk maakt het ook de tanden goed schoon.

6. De aloe lips.
Een lippenbalsem die lekker zacht is en verrijkt met aloe vera

WIl je graag meer informatie over de producten dan kom ik graag een product informatie avond of middag bij je komen doen. Als je meerdere mensen uitnodigd wordt het vast een gezellige en informatieve middag of avond. Bestellingen kunnen via mijn website maar kan ook bij mij persoonljk.
De website is: www.rozelotusaloe.myflpbiz.com

Je kan altijd mailen voor een afspraak of vragen: lotus8@scarlet.nl

Top
www.roze lotus /  | lotus8@scarlet.nl