roze lotus  mandala tekenen en magnetiseren
logo
Home
mandala tekenen
magnetiseren
chakra's
fotoalbum mandala's
forever living aloe
aloe vera drinks
royal jelly
bee pollen
aloe blossom herbal
argi
aloe vera gelly
aloe propolis cream
aloe heat lotion
aloe first
sunscreen spray
aloe lips
taarten
kinderfeestje cupcak
Fotoalbum taarten
prijslijst
Contactformulier
Gastenboek
Sitemap
Interessante links

 


Forever Bee Pollen

http://www.aloe-hbb-deeilanden.nl/images/text.gif?template=av-095&colorScheme=khaki&header=headers2&button=buttons1

 

Levert meer energie, vergroot het uithoudingsvermogen en verhoogt de weerstand.


De bijenpollen van Forever Living Products zijn afkomstig van bloemen die groeien op de woestijnachtige hoogvlakten in Arizona (V.S.). Arizona is fameus om de rijkdom aan flora die er wordt aangetroffen en het bijzondere klimaat. Bijenpollen hebben een verjongend effect op het lichaam, stimuleren organen en klieren, en verhogen de vitaliteit. Onderzoek heeft aangetoond dat bijenpollen het immuunsysteem versterken en bovendien de weerstand tegen radioactieve straling verhogen. De voedingsstoffen in bijenpollen zijn goed verteerbaar en worden gemakkelijk door het lichaam opgenomen.

Bijenpollen bevatten alle voedingsstoffen die we nodig hebben voor een goede gezondheid, waaronder zestien verschillende vitaminen en alle noodzakelijke mineralen. Om deze reden worden bijenpollen beschouwd als het meest perfecte voedsel dat moeder natuur ons biedt. Forever Bee Pollen wordt door veel mensen gebruikt ten behoeve van meer uithoudingsvermogen en energie. Dit product is puur natuur en bevat geen conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakmakers of kleurstoffen.

Pollen
Bijen zijn zeer selectief bij het verzamelen van stuifmeel uit de bloemen in verafgelegen gebieden in de woestijn. Het is het mannelijke zaad van bloeiende planten waaraan door honingbijen spijsverteringsenzymen worden toegevoegd. De voedingsstoffen in de pollen zijn licht verteerbaar en worden gemakkelijk door het lichaam opgenomen, waardoor het een zeer voedzaam natuurlijk voedsel is. Het wordt sinds Bijbelse tijden geprezen om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Bijenpollen hebben een verjongend effect op het lichaam, stimuleert organen en klieren, verhoogt de vitaliteit en is levenverlengend. 

Bijenpollen is een belangrijke leverancier van anti-oxidanten die vrije radicalen wegvangen die onstaan bij radio-actieve straling en door millieu vervuilende stoffen en daarmee de belangrijkste stress factoren voor ons immuunsysteem. Research heeft aangetoond dat pollen het immuunsysteem versterken, verhoogt de weerstand tegen radio-actieve straling, vermindert allergieën en hooikoorts en heeft daarnaast anti-bacteriële en anti-virale kwaliteiten. Het Quercetine in pollen voorkomt het vrijkomen van histamine waardoor het astma en hooikoorts kan verbeteren. Pollen bevorderen de vruchtbaarheid, verlagen cholesterol spiegels en verbeteren prostatitis bij mannen. Pollen verminderen klachten in de menopause, verlaagt het bloedglucose gehalte, versterkt het hemoglobine en is goed bij bloedende maagzweren.

Pollen worden verkregen met gepatenteerde, roestvrij-stalen pollenverzamelaars. Dit is de meest hygiënische manier voor het verkrijgen van een puur natuurlijke voedsel, waarin veel essentiële voedingsstoffen zitten. Pollen bevatten alle voedingsstoffen nodig voor een goede gezondheid. Het bevat 16 verschillende vitamines, alle mineralen die ons lichaam nodig heeft, vele enzymen en co-enzymen, plantaardige vetzuren, koolhydraten, proteïnen en aminozuren. Feitelijk wordt pollen beschouwd als het perfecte voedsel van moeder natuur. Het wordt door veel mensen, inclusief atleten over de gehele wereld, gebruikt om meer uithoudingsvermogen en energie te verkrijgen en het helpt hen ook een goede gezondheid te behouden. 

Pollen is puur natuur en bevat geen conserveringsmiddelen, kunstmatige smaakmakers of kleurstoffen. Elke tablet bevat 500 mg pure bijenpollen, verrijkt met royal jelly. Deze bijenpollen bevatten 96 elementen incl.: vitamines A, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, C, D, rutine, substantie P (bioflavonoïden); mineralen: kalium, calcium, fosfor, mangaan, silicium, magnesium, zwavel, chlorine, ijzer, koper, zink, aminozuren, proteïnen en enzymen.

N.B.: Pollen niet gebruiken bij jicht omdat het purine of urinezuurspiegels kan verhogen.

Ingrediënten 
Bijenpollen (86%), honing (12,4%), koninginnegelei, stearinezuur, siliciumdioxide. Elke tablet bevat 500 mg pure bijenpollen, verrijkt met koninginnegelei.

Gebruiksaanwijzing 
Begin met een kwart tablet per dag om zo een allergische reactie uit te sluiten en verhoog de dosis geleidelijk tot de gewenste hoeveelheid. Een normale dosering bestaat uit één à drie tabletten per dag, bij de maaltijd ingenomen met water. Om meer energie te krijgen, wordt Forever Bee Pollen vaak gecombineerd met Aloe Vera Gel of Aloe Berry Nectar.

Sluit de verpakking goed af en bewaar het product op een koele, droge plaats buiten het bereik van kinderen.

Inhoud 100 tbletten.                                    € 16,75   
 

Top
www.roze lotus /  | lotus8@scarlet.nl