roze lotus  mandala tekenen en magnetiseren
logo
Home
mandala tekenen
magnetiseren
chakra's
fotoalbum mandala's
forever living aloe
aloe vera drinks
royal jelly
bee pollen
aloe blossom herbal
argi
aloe vera gelly
aloe propolis cream
aloe heat lotion
aloe first
sunscreen spray
aloe lips
taarten
kinderfeestje cupcak
Fotoalbum taarten
prijslijst
Contactformulier
Gastenboek
Sitemap
Interessante links

 

Forever Royal Jelly

http://www.aloe-hbb-deeilanden.nl/images/text.gif?template=av-095&colorScheme=khaki&header=headers2&button=buttons1

Koninginnegelei stimuleert de stofwisseling, is een rijke bron van energie, vergroot het uithoudingsvermogen en verhoogt de weerstand.


De grondstoffen voor dit product worden vergaard in droge, afgelegen, hoge woestijngebieden, de ideale omgeving voor onze bijenkorven. Dit gezondheidsproduct bevat de vitaminen A, C, D en E. Koninginnegelei stimuleert de stofwisseling, bevordert het functioneren van klieren, is een rijke bran van energie en stimuleert het uithoudingsvermogen. Forever Royal jelly is een uitstekende aanvulling op de dagelijkse voeding. 

Koninginnegelei
Royal Jelly (koninginnegelei) wordt gemaakt door z.g. verpleegsterbijen, is een superieur gezondheidsproduct, dat vitamines A, C, D en E bevat en een rijke natuurlijke opslag is voor vitamine B-complex. Een van de belangrijkste ingrediënten in Royal Jelly is Pantotheen zuur, een vorm van vitamine B die in al het levende weefsel zit, belangrijk bij het bestrijden van stress. Het is de belangrijkste leverancier van acetylcholine, een neurotransmittor die b.v. bij de ziekte van Alzheimer in te lage hoeveelheden aanwezig is. Acethylcholine speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de hersenen en zorgt voor een goed geheugen. Verder bevat het veel nucleïnezuren en twee stoffen waarvan men denkt dat zij bijdragen tot de antibiotische werking van Royal Jelly: gamma globuline en 10-hydroxydecanoïnezuur. Gezamelijk vormen zij een geducht infectie bestrijdingsteam en immuniteitstimulerend duo. Verder bevat het gelatine belangrijk voor al ons bindweefsel en is tegelijkertijd actief tegen het verouderen. 

De tabletvorm is de ideale vorm voor een krachtig kwaliteitsproduct voor de gebruiker. Royal Jelly bevat ook alle 8 essentiële aminozuren, plus 10 verdere aminozuren en een aanmerkelijk aantal mineralen: calcium, koper, ijzer, fosfor, kalium, silicium en zwavel. Voorts is het rijk aan nucleïne zuur, dat essentieel is voor de voeding van onze genetische cellen. Royal Jelly verbetert het metabolisme van ons lichaam. Dit verklaart gerapporteerde voordelen van sterk verhoogde energie en snelle vermindering van moeheid. Verder wordt aan Royal Jelly toegeschreven dat het helpt bij de celvernieuwing, verbetering van de huid en verhoging van weerstand tegen ziektes.

Royal Jelly is een uitscheiding van de keelklieren van de honingbij. Dit 'super voedsel' van de bijen is speciaal vermengd met enzymen en wordt alleen gevoerd aan die bijen, die voorbestemd zijn om koninginnebij te worden, die zo'n 2500 eitjes per dag leggen en een levensduur hebben van meer dan 6 jaar. Werkbijen, die gewone honing eten, leven slechts 4 tot 6 weken. Royal Jelly is het exclusieve voedsel van de koninginnebij gedurende heel haar zeer productieve leven. De grote hoeveelheid vitamine B5 (Pantotheen zuur) is belangrijk, aangezien elke cel in ons lichaam afhankelijk is van B5. Het staat bekend als de anti-stress vitamine en in situaties vol stress gebruikt de vrij gekomen adrenaline alle B5 in het lichaam en verhoogt stress. Daarom is het belangrijk voldoende B5 te hebben om de stress effekten, die wij allemaal wel kennen, te verlagen.

Ingrediënten 
Per tablet: koninginnegelei, sorbitol, fructose, natuurliJke sinaasappelsmaak, citroenzuur, stearinezuur, magnesiumstearaat, siliciumdioxide.

Forever Royal jelly bevat aile 8 essentiele aminozuren, 12 andere aminozuren en een groot aantal mineralen, zoals calcium, koper, ijzer, fosfor, kalium, silicium en zwavel.

Gebruiksaanwijzing 
Begin met een kwart tablet per dag om zo een allergische reactie uit te sluiten en verhoog de dosis geleidelijk tot de gewenste hoeveelheid. Gebruik vervolgens gedurende tenminste twee maanden één à twee tabletten per dag om het gewenste resultaat te bereiken. 

Sluit de verpakking goed af en bewaar het product op een koele, droge plaats buiten het bereik van kinderen.

Inhoud 60 tabletten                                       € 36,00

Top
www.roze lotus /  | lotus8@scarlet.nl